Om mig

Jag är en djurgalen och tekniknördig tjej som bor och verkar på lansbygden. I grunden är jag digital designer och har drivit mitt företag sedan 2015, först med fokus på webbdesign. Under åren har både jag och mitt företag utvecklats med tidens förändringar och kommit att bli mer av en stödjande kommunikationsbyrå för andra företagare på landsbygden.

Mer om mig

Jag är född i Göteborg och under många år hade jag som mål att en dag flytta tillbaka och bli framstående journalist. Men precis som för många kom livet emellan. I mitt fall specifikt häst. Det var helt enkelt för svårt att ta med mig hästen till Göteborg för att studera. Så jag blev kvar på vischan. Hästen som höll mig kvar på landsbygden hade jag i 13 år. Nu har jag två andra hästar, en hund och två katter samt en liten gård under pågående renovering ute i skogen. I bloggen delar jag med min av renoveringsresan och gårdslivet.

Så istället för att bli journalist sökte jag till Kristianstads Högskola och programmet digital design. Tre år senare kunde jag glatt stoltsera med min examen i informatik och digital design. I samband med mina studier startade jag det här företaget. Eftersom jag studerade på distans såg jag möjligheten att upp till mina studier få arbetsliverfrarenhet genom eget företag. Efter studierna arbetade jag en tid på en Skandinavisk marknadsavdelning som Creative and digital communicator. Därefter landade jag drömjobbet som projektkoordinator för Lev din dröm Hylte (vars hemsida jag också designat på egen hand).

Men jag driver på mitt företag utanför arbetsliv och gårdsliv. Därför riktar jag mig främst mot företag på landsbygden som behöver hjälp med digital marknadsföring i någon form. En ny hemsida, kampanjer i social media och så vidare. Jag har under tiden jag drivit företag stött på många företag med stor potential och vilja att synas mer digitalt, men allt för ofta saknas tiden. Det är just där jag vill hjälpa till.