Webbdesign

Att sticka ut från alla färdiga mallar som finns över hela internet är själva kärnan i personlig webbdesign. Du vill visa vem du är och vad ditt företag står för genom en design som speglar ditt erbjudande och dina värderingar. Så tänker iallafall jag när jag designar hemsidor. Jag brinner för landsbygden, därför är min egen hemsida genomsyrad av inspiration från skog och mark där jag bor.

Enkel och modern hemsida?

Att få till en snygg hemsida som är enkel att hålla uppdaterad är inte alltid så lätt, men alla är värda en professionell hemsida. Jag möter många småföretagare som gärna vill förbättra sin digitala närvaro, men som oftast brister tiden.

Tänk dig att det finns någon du kunde kontakta för att fixa din digitala närvaro åt dig. Någon som kan fixa en snygg hemsida som bara fungerar, och någon som gärna bollar dina idéer för att sedan göra verklighet av dom. Digitalt förstås. Den personen vill jag vara.

Låter det dyrt? Inte nödvändigtvis. Jag kanske inte kan göra alla dina idéer till verklighet men jag guidar dig gärna rätt för att också ditt företag ska få en professionell hemsida som bara fungerar.

Abonnera på hemsida från 400 kr / månaden.
Alla priser exkl. moms.

Vi hörs snart!
Oops! Det gick visst inte att få iväg din mail. Testa igen eller maila mig direkt på ida@ikldesign.se.

Foto & film i social media

Foto och film är centralt i min webbdesign. Men mycket av det jag fotar och filmar är också för social media. Ett par år i rad har jag hjälp Företagarna i Hylte att mingelfota och filma på Hylte Awards. Ni kan se tackfilmen för 2021 här nedan. Under hösten 2021 har jag även producerat en serie för Lev din dröm Hylte, som förvisso handlar om mig själv, men ett bra exempel på hur man kan arbeta med video i sociala medier.

Tillsammans med Smålands Sjörike och Visithylte har jag också varit med och utformat kampanjer i social media.
Hylte Awards party 2021
Tackfilm efter Hylte Award Party 2021. Mingelbilder från festen finns att se i galleriet.
Idas Inflyttning
Serie på Facebook för Lev din dröm Hylte. Fler avsnitt finns att se på Lev din dröm Hylte.
Inspireras av VisitHylte
Med Visithylte producerade vi 2021 en film som klipptes ner i flera små filmer och publicerades på sociala medier och Gekås turisminformation.

Övrig design

Under övrig design hittar vi logotyper, design av trycksaker och annat som kan dyka upp för både nystartade och etablerade företag och föreningar. Kanske behöver du rådgivning eller hjälp med hur du ska arbeta i sociala medier? Eller bara någon att fråga om digital marknadsföring? Kontakta mig!